Klein geldbedrag lenen

Wie snel wat geld nodig heeft, kan een klein geldbedrag lenen met en zonder toetsing. Wanneer het leenbedrag erg laag blijft (bijv. 750 euro), kunt u een kleine lening afsluiten. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat mini leningen veelal binnen 30 dagen terugbetaald moeten worden. Het is verstandig om u wel aan deze termijn te houden, want anders kunnen de kosten zeer hoog oplopen.

Voor wie geschikt
Een klein geldbedrag lenen is uitermate geschikt voor werkende mensen, die snel wat geld nodig hebben voor bijvoorbeeld die ene extra rekening halverwege de maand. Of heeft u een LCD televisie in de aanbieding op oog en is uw salaris nog niet gestort? Omdat de geldverstrekkers ervan op aan kunnen dat het geld binnen een maand weer is terugbetaald, ontvangt u de kleine lening soms al binnen 24 uur op uw rekening.

Wanneer wel een toetsing
Leningen vanaf 1000 euro en met een looptijd van langer dan 3 maanden moeten worden geregistreerd en getoetst. Alles wat daarbuiten valt niet. Zo kunt u dus ook rood staan bij de bank tot 1000 euro en op deze manier snel een klein geldbedrag lenen. Maar u kunt ook bij een geldverstrekker een kleine lening afsluiten. U dient minimaal 21 jaar te zijn en een baan te hebben, want u moet recente salarisstroken kunnen voorleggen. Freelancers en zelfstandig ondernemers kunnen helaas niet zonder toetsing een klein geldbedrag lenen.

Klein geldbedrag lenen of minikrediet
U kunt snel een klein geldbedrag lenen in de vorm van een kleine leningen en minikredietjes. Andere benamingen kunnen zijn: een extraatje, flitskrediet of flitslening. Vrijwel alle titels komen op hetzelfde neer en bieden u een leuk voorschotje op uw salaris.

Reageren is niet mogelijk.